Tuesday, January 21, 2014

Tesla

*Av:* Olof Haggren Si4 Resan Inför resan work Siemens i Finnspång så träffades vi vid nordstan där bussen avgick kl 0600, när vi kom fram till finnspång så plumes vi imot utav Bo Träff. Bo är ansvarig för utbildnings avdelningen på Siemens och det var han som skulle ta hand om oss downstairs dagen. Först så gick vi en kort promenad från receptionen genom fabriksområdet till en utav undervisnings salarna där Bo gav oss en grundlig presentation utav turbinntillverkningens historia i sverige och lite utav företagets historia. Företaget och dess produkter Siemens har i dag ca 450 000 anstälda i hela världen innom olika områden så som Energi, medecin, vitvaror, elektronik och vindkraft. Utav dessa 450 000 så jobbar 2500 i Finnspång och one hundred twenty i trollhättan. Turbin tillverkningen i Finnspång började 1913 då hette företaget STAL (svenska turbin AB Ljungström) och så hette det fram till 1959 då bytte de namn till De laval Ljungström. 1962 blev det STAL Laval och vid denna tidpungt så hadde opus 75 % av världsmarknaden, 1988 så gick man ihop med ABB och bildade ABB Stal. 1999 så kom Alstom power med i bilden för att få en bredare markand med allt från små medel och stora turbiner, och detta under namnet ABB Alstom power.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
2000 så delades ABB och Alstom upp och och 2003 så kom Siemens in i bilden och togöver verksamheten. På Siemens anläggning i Finnspång så bedrivs idag forskning, nyproduktion, answer och levera ns utav ång turbiner och gas turbiner. ! Mycket utav dess verksamhet är servic utav äldre turbiner som inte fins i produktion längre efter som företagets inriktning har ändrats med marknadens växlande behov. Från första början så var det radialturbiner som byggdes men allt efter som utväcklingen gickvidare så övergick man till axile turbiner på grund av att de radial turbinerna är mycket komplexa och dyra att producera men efter som det fortfarande finns ett antal i screw up så...If you want to get a amply essay, revise it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.